Acasa

05 Medicina Generala

Medicina

Vezi pagina
07 Farmacie

Farmacie

Vezi pagina
06 Medicina Dentara

Medicina Dentara

Vezi pagina
08 Moase si Asistenta Medicala

Moase si Asistenta Medicala

Vezi pagina

Dragi studenti, In ultimele zile s-au tot vehiculat diverse...Read more

Dragi studenti, In ultimele zile s-au tot vehiculat diverse discutii si supozitii legate de adresele de email si de posibilitatea de furt de adrese prin prisma faptului ca parolele initiale pot fi identificate. Dorim sa va transmitem ca mailurile de tipul “@stud.umfcd.ro “au fost generate pe un sistem automat de parole, corelat cu numarul matricol al studentului, pentru a putea genera intr-un timp relativ scurt un numar imens de mailuri (aprox. 9500) pentru toti studentii Universitatii. Varianta in care conturile ar putea fi preluate de persoane neautorizate a fost luata in calcul de catre echipa DSICD, insa in eventualitatea unui astfel de eveniment aveti posibilitatea de a face o notificare pe adresa de e-mail com.digitale@umfcd.ro in care sa mentionati datele de identificare (nume si prenume, facultate, an de studiu, serie, grupa, numar matricol) si faptul ca a avut loc un acces neautorizat in mailul vostru. In situatia in care sesizarea se dovedeste a fi REALA, contul va fi sters complet si regenerat cu user si parola personalizata, astfel incat nu va mai exista nicio legatura cu mailul vechi. Pentru alte informatii si nelamuriri nu ezitati sa ne contactati la com.digitale@umfcd.ro pentru ca doar impreuna putem face lucruri bune, stabile si durabile. Cu drag, Director DSICD Dr. Stefan Busnatu...

< 2017 >
Martie
 • 02

  Toată ziua
  02/03/2017-04/03/2017
  Willbrook Platinum, Șoseaua București-Ploiești, Bucharest, Romania

  2-4 martie 2017, Willbrook Conference Center, București

  Asociația pentru Studii Reno-Metabolice și Nutriționale și Societatea Română de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice organizează cea de-a treia ediție INTERDIAB – Conferința Internațională Managementul Interdisciplinar al Diabetului Zaharat și Complicațiilor Sale cu tema centrală: Diabetul zaharat în medicina internă.

  Detalii pe www.interdiab.ro

  FĂRĂ TAXĂ DE PARTICIPARE!

 • 16

  Toată ziua
  16/03/2017-19/03/2017
  Strada Constantin Mille 1, București 030167, Romania

  Stimați colegi,             

  Avem deosebita plăcere să vă invităm în perioada 16-19 martie 2017 la Primul Congres Internațional al Facultății de Medicină Dentară, UMF ,,Carol Davila” București.     

  Evenimentul va avea loc la Cercul Militar National București (strada Constantin Mille nr. 1).

  Congresul este creditat cu 24 puncte EMC.

  Primul Congres al Facultății de Medicină Dentară, UMF ,,Carol Davila” București vine în sprijinul actualizării noțiunilor teoretice și practice ale medicilor dentiști, având ca invitați personalități de prestigiu din țară și străinătate.           

  Tema Congresului  ,,Medicina dentară: o vocație personalizată”  aduce în prim-plan prezentări ale cazuisticii liderilor din diverse domenii ale medicinei dentare, situații și tehnici terapeutice ce pot fi implementate în cabinetul dentar. De asemenea, în cadrul Congresului sunt organizate Workshopuri ce acoperă arii diverse ale medicinei dentare precum Implantologia, Amprentarea digitală, Izolarea cu digă sau Supraprotezarea pe implanturi, contribuind la perfecționarea abilităților practice ale clinicienilor.     

  Sunt abordate de asemenea și teme legate de urgențele majore din cabinetul stomatologic precum și probleme de malpraxis.      

  Expoziția de produse, instrumente și materiale stomatologice organizată în cadrul Congresului își propune să orienteze medicul dentist în ceea ce privește oferta actuală pe plan local și internațional.

  Pentru a vă înscrie, vă invităm să accesați următorul link: www.congresmeddent.com

 • 18

  09:00 -18:00
  18/03/2017
  Piața Montreal, București, Municipiul București, România

  Seminarul “Noutati terapeutice in ONCOLOGIE. Importanta profilului metabolic tumoral in alegerea terapiei personalizate” va avea loc la data de 18.03.2017.

  Locatia: World Trade Center Bucuresti, Piata Montreal nr 10, Sector 1, Orele 9:00-18:00.

  Lector Principal: Prof. dr. John Ionescu, Germania

  Accesul la simpozion se face in baza completarii formularului de inregistrare online la adresa: http://scmevents.net/inregistrari-online/, in limita locurilor disponibile. Taxa de participare este de 50 RON pentru studenti. Fiecare student trebuie sa se prezinte cu carnetul de student avizat cu anul in curs.

 • 23

  Toată ziua
  23/03/2017-25/03/2017
  Alpin, Poiana Brașov, Brașov, Brașov County, Romania

  23-25 martie 2017, Hotel Alpin, Poiana Brașov

  Congresul Societății Române de Glaucom va avea loc în perioada 23-25 martie 2017, la Hotel Alpin, Poiana Brașov. Evenimentul va fi creditat cu ore de Educație Medicală Continuă de Colegiul Medicilor din România și Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România.

  Detalii pe www.congres-glaucom.ro