INTERDIAB – Conferința Internațională Managementul Interdisciplinar al Diabetului Zaharat și Complicațiilor Sale

02/03/2017 - 04/03/2017 Toată ziua
Willbrook Platinum, Șoseaua București-Ploiești, Bucharest, Romania Willbrook Platinum, Șoseaua București-Ploiești, Bucharest, Romania

2-4 martie 2017, Willbrook Conference Center, București

Asociația pentru Studii Reno-Metabolice și Nutriționale și Societatea Română de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice organizează cea de-a treia ediție INTERDIAB – Conferința Internațională Managementul Interdisciplinar al Diabetului Zaharat și Complicațiilor Sale cu tema centrală: Diabetul zaharat în medicina internă.

Detalii pe www.interdiab.ro

FĂRĂ TAXĂ DE PARTICIPARE!

Related upcoming events

 • 09/06/2017 - 10/06/2017 Toată ziua

  9-10 iunie 2017, București

  Curs consacrat prin actualitatea și calitatea informațiilor transmise și aflat la cea de-a noua ediție, URGEMED este singura manifestare științifică al cărei obiectiv constă în prezentarea celor mai recente ghiduri și protocoale, cu participarea unor reputați medici specialiști, lideri în domeniul medical, alături de medici formatori în medicina de familie.

  Detalii pe www.urgemed.ro

 • 06/07/2017 - 09/07/2017 Toată ziua

  6-9 iulie 2017, Universitatea Transilvania, Brașov

  Evenimentul este organizat de Asociația Medicilor de Familie Brașov, în parteneriat cu Universitatea Transilvania Brașov și Societatea Națională de Medicina Familiei. Printre invitați se numără medici cu experiență, cadre didactice ale Facultății de Medicină din Brașov și de la alte facultăți de medicină din țară, care vor aduce perspectiva multidisciplinară în managementul bolilor.

  Detalii pe www.cnmf.ro

 • 30/08/2017 - 02/09/2017 Toată ziua

  Organizator:  Asociatia Europeana pentru Istoria Medicinei si Sanatatii

  30 august – 2 septembrie 2017, UMF Carol Davila, București

  Descriere eveniment:  In ultimele decenii, am asistat la o globalizare a tipurilor de patologii, cresterea frecventei bolilor cronice, a schimbarilor rapide in domeniul tehnologic, a costurilor asistenței medicale, si disparitia statului-natiune. Din 1990 pana in prezent, am asistat la dezbateri publice si politice aprinse cu privire la organizarea si finantarea asistentei medicale colective. O intrebare cheie a iesit la iveala: in ce masura statul poate fi considerat responsabil pentru sanatatea cetatenilor si pentru practica medicinei?

  Prin urmare, Prima conferinta bienala a Asociatiei Europene pentru Istoria Medicinei si Sanatatii oganizata in Europa de Est are ca scop regandirea rolului statului in domeniul asistentei medicale.

  Detalii pe www.eahmhconference2017.ro

 • 07/09/2017 - 09/09/2017 Toată ziua

   

  Stimați colegi,

  UMF Carol Davila, în parteneriat cu Universitatea Transilvania din Brasov, Facultatea de Medicină, organizează la București, în perioada 7-9 septembrie 2017, Conferința internațională „New Trends on Sensing-Monitoring-Telediagnosis for Life Sciences" NT SMT-LS 2017 (http://www.healthfoodenviron.unitbv.ro/2017/).
    
  Invităm pe cei interesați să participați la această conferință (cu lucrări de tip poster sau prezentări orale).

  Menționăm că:

  • participanții din UMF Carol Davila și UTBV vor avea 50% reducere din plata taxei de participare
  • pentru o taxă de participare se pot înscrie maxim două lucrări ca autor/coautor
  • rezumatele conferinței vor fi publicate în Journal of Medicine and Life (http://www.medandlife.ro/)
  • lucrările în extenso pot fi trimise spre evaluare și posibilă publicare în unele reviste ISI/BDI sau ca și capitol de carte - http://www.healthfoodenviron.unitbv.ro/2017/publications/
  • conferința are sprijinul Colegiului Medicilor din Romania, Ordinului Biologilor, Biochimistilor si Chimistilor din Sistemul Sanitar din Romania (OBBCSSR) și respectiv a Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România (OAMGMAMR)
  • se vor acorda credite EMC, premii și burse pentru participanți – detalii http://www.healthfoodenviron.unitbv.ro/2017/awards/
  • termen de înregistrare pe site-ul conferinței – 19 mai 2017

  Persoane de contact:
  Sef lucr. Dr. Laura Elena Gaman - UMF CD (laura.gaman@umfcd.ro, 0213180862/143)
  Conf Dr Mihaela Badea – UTBV (badeamihaela@yahoo.com)

   

   

 • 20/09/2017 - 23/09/2017 Toată ziua

  20-23 septembrie 2017, Centrul de Conferințe Casino și Hotel Internațional Sinaia

  Cea mai amplă manifestare științifică de profil din sud-estul Europei este o excelentă oportunitate pentru participanți să găsească răspunsuri concrete pentru diferite situații întâlnite în practica medicală prin intermediul unui program științific de top cuprinzând cele mai noi descoperiri medicale, studii de caz, sesiuni și cursuri practice.

  Detalii pe www.congrescardiologie.ro