Primul Congres Internațional al Facultății de Medicină Dentară, UMF ,,Carol Davila” București

16/03/2017 - 19/03/2017 Toată ziua
UMF
Strada Constantin Mille 1, București 030167, Romania Strada Constantin Mille 1, București 030167, Romania

Stimați colegi,             

Avem deosebita plăcere să vă invităm în perioada 16-19 martie 2017 la Primul Congres Internațional al Facultății de Medicină Dentară, UMF ,,Carol Davila” București.     

Evenimentul va avea loc la Cercul Militar National București (strada Constantin Mille nr. 1).

Congresul este creditat cu 24 puncte EMC.

Primul Congres al Facultății de Medicină Dentară, UMF ,,Carol Davila” București vine în sprijinul actualizării noțiunilor teoretice și practice ale medicilor dentiști, având ca invitați personalități de prestigiu din țară și străinătate.           

Tema Congresului  ,,Medicina dentară: o vocație personalizată”  aduce în prim-plan prezentări ale cazuisticii liderilor din diverse domenii ale medicinei dentare, situații și tehnici terapeutice ce pot fi implementate în cabinetul dentar. De asemenea, în cadrul Congresului sunt organizate Workshopuri ce acoperă arii diverse ale medicinei dentare precum Implantologia, Amprentarea digitală, Izolarea cu digă sau Supraprotezarea pe implanturi, contribuind la perfecționarea abilităților practice ale clinicienilor.     

Sunt abordate de asemenea și teme legate de urgențele majore din cabinetul stomatologic precum și probleme de malpraxis.      

Expoziția de produse, instrumente și materiale stomatologice organizată în cadrul Congresului își propune să orienteze medicul dentist în ceea ce privește oferta actuală pe plan local și internațional.

Pentru a vă înscrie, vă invităm să accesați următorul link: www.congresmeddent.com

Related upcoming events

  • 11/11/2017 09:00 - 11/11/2017 18:00

    Seminarul “Terapii inovative in sindromul metabolic, obezitate si boli cardiovasculare” va avea loc la data de 11.11.2017.

    Locatia: World Trade Center Bucuresti, Piata Montreal nr 10, Sector 1, Orele 9:00-18:00.

    Lector Principal: Prof. dr. John Ionescu, Germania

    Accesul la simpozion se face in baza completarii formularului de inregistrare online la adresa: http://scmevents.net/inregistrari-online/, in limita locurilor disponibile. Taxa de participare este de 50 RON pentru studenti. Fiecare student trebuie sa se prezinte cu carnetul de student avizat cu anul in curs.

Viziteaza siteul vechi