Repartitii Rezidentiat 2016 Centrul Universitar Bucuresti

Alegerea locurilor/posturilor scoase la concurs se va desfășura în zilele de 27-28.11.2016 conform programării anunțate de Comisia Centrală.

 

Pentru Centrul Universitar București, locatia pentru teleconferință este: RIN GRAND HOTEL – sala București, Șos.Vitan Bârzești, nr. 7D, sector 4, București.

 

Modalități de a ajunge la RIN Grand Hotel

DE LA GARA DE NORD

Luați metroul până la Piața Victoriei (o stație). Schimbați la Piața Victoriei, luați linia Berceni către Apărătorii Patriei și coborâți la a 8-a stație. Ajungeți la stația Apărătorii Patriei. Din acest punct mergeți către Strada Ion Iriceanu și luați autobuzul numarul 202 către Șoseaua Vitan-Bârzești. Coborâți la a 3-a stație (Praktiker-punct de referință). Ați ajuns la destinație.

DE LA AEROPORT

Cea mai accesibilă și convenabilă cale este să luați autobuzul numărul 783 până la Piața Victoriei. Stația autobuzului se află lângă stația de metrou. Luați metroul, linia Berceni către Apărătorii Patriei și coborâti la a 8-a stație. Ajungeți la stația Apărătorii Patriei. Din acest punct mergeți către Strada Ion Iriceanu și luați autobuzul numărul 202 către Șoseaua Vitan-Bârzești. Coborâți la a 3-a stație (Praktiker-punct de referință). Ați ajuns la destinație. Puteți de asemenea să luați taxiul de la aeroport.

DE LA ORICE AUTOGARĂ SITUATĂ ÎN ZONA GĂRII DE NORD

Mergeti către Gara de Nord și luați metroul până la Piața Victoriei (o statie). Schimbați la Piața Victoriei, luați linia Berceni către Apărătorii Patriei și coborâți la a 8-a stație. Ajungeți la stația Apărătorii Patriei. Din acest punct mergeți către Strada Ion Iriceanu și luați autobuzul numarul 202 către Șoseaua Vitan-Bârzești. Coborâți la a 3-a stație (Praktiker-punct de referință). Ați ajuns la destinație.

Tarife cazare:

  • 49 EUR / Camera Single / noapte
  • 59 EUR / Camera Double / noapte

Tarifele includ micul dejun bufet și TVA, nu includ taxa locala de 1%

Tarife parcare:
Parcarea este cu plată, pentru persoanele cazate aceasta se oferă gratuit

In prezent tarifele de parcare sunt:

3 Ron / oră / mașină – 7:00 – 19:00

2 Ron / oră / mașină – 19:00 – 7:00

40 Ron / 24 ore / mașină

 

Detalii de contact ale departamentului de rezervări:

Pentru a beneficia de tarifele speciale, negociate pentru participanții la „Repartiții Rezidențiat 2016, Centrul Bucuresti”, persoanele care solicită cazare trebuie să contacteze departamentul de rezervări la telefon:  +40 311 061 111 sau email: reservations.ringrand@rinhotels.ro și vor mentiona că vor participa la „Repartitii Rezidentiat 2016 Centrul Bucuresti”, din perioada 26-28.11.2016.

Pentru a beneficia de o rezervare fermă, fiecare participant trebuie să garanteze rezervarea cu Carte de Credit sau cu achitarea sejurului în avans la check in.