6 MAI 2023 – Haideți să alergăm – Noi pentru ei!

‼️ În România, peste 65 de mii de persoane suferă în fiecare an un Accident vascular cerebral (AVC), iar mai mult de jumătate dintre ele rămân cu sechele grave: paralizia membrelor, tulburări de limbaj,  pierderi de memorie etc.

🏃🏻‍♀️ Activitatea fizică este un factor important în prevenția unui AVC deoarece menține greutatea, glicemia și tensiunea arteriala (principalii factori de risc pentru un AVC) la un nivel controlabil, îmbunătățind totodată oxigenarea creierului.

‼️  Mulți dintre cei care au suferit un AVC nu mai pot alerga, însă tu nu ai nicio scuză!

Așa că hai să alergăm împreună, pentru cei care nu pot, pentru pacienții cu AVC!

Din dorința de a promova sănătatea prin sport, Universitatea de Medicină Carol Davila din București, cu sprijinul Universității Politehnică din București, se alătură luptei împotriva accidentului vascular cerebral prin organizarea acestui cros caritabil.

🎯 SCOPUL? Alături de ”ALIA – Asociația pentru Lupta Împotriva Accidentului Vascular Cerebral” ne dorim să strângem cât mai multe fonduri, pentru a putea ajuta cât mai multe persoane ce au trecut printr-un astfel de eveniment!

📍UNDE?  Traseul ales este în campusul Universității Politehnică din București

Adresa: Splaiul Independentei Nr 313, Sector 6, lângă Rectorat.

🗓️ CÂND?  Evenimentul va avea loc Sâmbătă, 6 Mai 2023. STARTUL se va da la ora 11, pentru proba de 3.6 km și ora 12 pentru cea de 7.2 km!

 🏃🏻‍♀️Evenimentul se adresează tuturor persoanelor apte din punct de vedere fizic pentru a susține o activitate sportivă! Vă așteptăm în număr cât mai mare!

👟 Completează formularul, pregătește-ți adidașii și hai să alergăm noi pentru ei!

https://forms.gle/GbRe4frd4sRpV5D4A

👇🏻 Înscrierile se vor realiza pe baza completării formularului de mai sus, în care va trebui să atașați dovada efectuării unei donații de minimum 30 lei în următorul cont:

Asociația Societatea Studenților în Medicină din București

RO69BRDE410SV72489444100

Ulterior strângerii de fonduri, SSMB va dona suma strânsă Asociației ALIA.

Ne vedem la START!

❓ CONTACT: Pentru orice întrebări, nu ezitați să ne contactați:

📞 Stud. Cristiana Lavinia Andreescu – Coordonator “Sport pentru Sănătate” – Tel: 0757712976

📞 Stud. Bianca Pascu – Asistent Coordonator “Sport pentru Sănătate” – Tel: 0728190358