Aniversarea unui Senior – Academician Constantin Popa

La inițiativa Rectorului UMF “Carol Davila” București, Prof. Univ. Dr. Viorel Jinga, în Sala Consiliului de Administrație din impunătoarea clădire a Rectoratului, în prezența conducerii Universității, au fost aniversați cei 83 de ani de viață ai  Academicianului Constantin Popa.

În cuvinte încărcate de emoție și recunoștință, Rectorul Universității a omagiat activitatea remarcabilă și rezultatele deosebite obținute de către Academicianul Constantin Popa.

Personalitatea excepțională a doctorului, profesorului, mentorului și mai ales a omului Constantin Popa a fost evocată cu aceeași emoție, de Academician Ioanel Sinescu, Prorector Prof. Univ. Dr. Ecaterina Ionescu, Prorector Prof. Univ. Dr. Bogdan Popescu și Șef Lucrări Dr. Toader Corneliu și Conf. Univ. Dr.Tuță Sorin.

Răspunzând gândurilor frumoase exprimate, vizibil marcat de solemnitatea momentului, mulțumind pentru căldura cuvintelor ce i s-au adresat, domnul Academician Constantin Popa a evocat traseul profesional parcurs și dificultățile nenumărate întâlnite, dar depășite.

Cu această ocazie, distinsului Academician i-a fost conferită Diploma de Onoare a Universității.