Competiția sportivă – UNIVERSIADA PESCARULUI – Ediția a VI-a – 19-21 Iulie 2024

Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București și Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București organizează în perioada 19 – 21 Iulie 2024, pe Iazul Bila 2, Competiția Sportivă – UNIVERSIADA PESCARULUI – Ediția VI, eveniment dedicat cadrelor didactice universitare și studenților.

De la bun început, scopul organizării acestei competiții sportive, devenită deja tradiție, a fost acela de a oferi cadrelor didactice din cele două universități partenere, nu numai o partidă reușită de pescuit, ci și de a petrece o zi deosebită și plină de liniște în natură, într-un loc curat, amenajat și întreținut alături de prieteni, respectiv familie, pe unul dintre cele 24 de standuri amenajate.

Precizăm că numărul locurilor este limitat la 24 de participanți/12 echipe/Universitate. Competiția nu necesită taxă de înscriere sau alte taxe de participare.

Tip pescuit: C&R

DETALII CONCURS

Concursul începe Vineri, 19 Iulie la ora 12:00 și se termină Duminică, 21 Iulie la ora 12:00.

Prezența pe baltă se face Vineri, 19 Iulie la ora 9:00.

Ora 9.30 tragerea la sorți a standurilor. Dacă o echipă nu este prezentă până la ora precizată, plus un timp de așteptare rezonabil (sfertul academic), în locul ei va extrage unul dintre arbitri. Startul concursului de pescuit este Vineri la ora 12:00.

NOTĂ

Înscrierile se pot face până la 05.07.2024.

Competiția nu necesită taxă de înscriere sau alte taxe de participare.

Confirmarea înscrierii se va face telefonic începând cu data de 8 Iulie.

Din cele 24 de standuri ale Iazului Bila 2, doar standurile de la 1 la 10 sunt prevăzute cu căsuțe.

Pentru standurile 11-24 participanții au nevoie de cort.

Sectorizarea se va afișa cu 5 zile înaintea începerii competiției.