Competiția Sportivă – UNIVERSIADA PESCARULUI – Ediția III

Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București și Universitatea Politehnică din București, în parteneriat cu ALEXNEL, Bredent Medical România și compania Vinarte organizează în perioada 10 – 12 Iunie 2022, pe Balta Lazăr din Alexandria, Competiția Sportivă – UNIVERSIADA PESCARULUI – Ediția III, eveniment dedicat cadrelor didactice universitare .

De la bun inceput, scopul organizării acestei competiții sportive, devenită deja tradiție, a fost acela de a oferi cadrelor didactice din cele două universități partenere, nu numai o partidă reușită de pescuit, ci și de a petrece o zi deosebită și plină de liniște în natură, într-un loc curat, amenajat și întreținut alături de prieteni, respectiv familie, pe unul dintre cele 24 de standuri amenajate.

Precizăm că numărul locurilor este limitat la 24 de participanți/12 echipe/Universitate.

La finalul înscrierilor primilor 24 de participanți formularul de înscriere se va închide automat.

Link înscriere: https://forms.gle/GpET15FBU6RkQFXQ7

Competiția nu necesită taxă de înscriere sau alte taxe de participare.

Tip pescuit: Plantat în sistem C&R

DETALII CONCURS

Concursul începe Vineri, 10 Iunie la Ora 16:00 și se termină Duminică, 12 Iunie la Ora 12:00 (dacă o echipă este în drill, se mai acordă 15 minute pentru scoaterea peștelui).

Prezența pe baltă se face Vineri, 10 Iunie la Ora 16:00.

Ora 17.00 – tragerea la sorți a standurilor. Dacă o echipă nu este prezentă până la ora precizată, plus un timp de așteptare rezonabil (sfertul academic), în locul ei va extrage unul dintre arbitri. Startul concursului de pescuit este Sâmbăta la Ora 7:00.

NOTĂ

Din partea Organizatorilor puteți beneficia GRATUIT de următoarele:

Balta Lazar în totalitatea sa: 24 pontoane pentru desfășurarea activităților de pescuit, cazare pentru 2 nopți, saltele de recepție a peștilor, foișor pentru festivități.

Cina în data de 10 iunie, Ora 19:00.

Prânz în data de 11 Iunie, Ora 12:00.

Mai multe detalii despre acest eveniment găsiți în documentul atașat.

Persoana de contact:

Cătălin Babiță

Tel – 0724.703.989


Dacă sunteți pasionat de pescuit și aveți un partener cu care să formați o echipă, vă invităm să vă înscrieți completând următorul formular până la data de 03.06.2022.