Gala alumni UMFCD 2023

În seara de 27 Octombrie 2023, Palatul Facultății de Medicină a fost gazda unui eveniment de excepție, reunind absolvenții săi de pretutindeni în cadrul celei de-a doua ediții a Galei Alumni. Într-o atmosferă de sărbătoare și camaraderie, gala a oferit o oportunitate unică pentru foștii studenți de a se reconecta, de a împărtăși realizări și de a construi noi punți de colaborare.

Evenimentul a debutat cu un cuvânt de bun venit din partea conducerii universității, urmat de un program bogat în prezentări și momente speciale. Un punct culminant al serii a fost ceremonia de nominalizare a Ambasadorilor Alumni 2023, un grup select de absolvenți distinși pentru expertiza și experiența lor în domeniul medical, recunoscuți ca piloni ai comunității UMFCD și modele de urmat pentru generațiile actuale și viitoare de medici.

Nominalizații, selectați pentru contribuțiile lor remarcabile atât în România, cât și pe scena internațională, și-au exprimat recunoștința și și-au reafirmat angajamentul față de valorile și misiunea universității. Discursurile lor inspiratoare au evidențiat importanța colaborării continue între absolvenți și instituția alma mater.

Un alt moment deosebit al serii a fost Cocktailul desfășurat în Holul de Onoare al Palatului Facultății de Medicină, un spațiu încărcat de istorie și tradiție, unde participanții au avut oportunitatea de a interacționa într-un cadru informal și elegant.

Gala Alumni UMF ”Carol Davila” s-a dovedit a fi un eveniment de neuitat, întărind legăturile dintre foștii colegi și universitatea care le-a pus bazele carierei. UMF ”Carol Davila” își reconfirmă astfel rolul de centru de excelență și inovație în domeniul medical și de a fi un punct de întâlnire pentru comunitatea medicală din România și din întreaga lume.

Gala Alumni reprezintă un pas important în construirea comunității Alumni, prin intermediul careia dorim să punem in valoare absolventii UMFCD de pretutindeni.

Vă așteptăm pe https://alumni.umfcd.ro/