Înscrieri Turneu Tenis FIES-UMFCD Ediția I – Arenele BNR

Stimați membri ai comunității UMFCD,

🎾 În activitățile noastre curente, găsim adesea căile de relaxare ca fiind limitate, iar participarea la un turneu de tenis ar fi o modalitate minunată de a ne destinde și de a ne îmbunătăți abilitățile sportive, într-un mediu competitiv.

📅 Fundația Împreună pentru Educație și Sănătate (FIES) a UMFCD, își propune să organizeze la începutul lunii Octombrie, în perioada 05-08.10.2023, un turneu de tenis dedicat profesioniștilor medicali din cadrul comunității academice UMFCD, la Arenele BNR.

❗ Având în vedere că acest eveniment se dorește a fi mai complex decât precedentele, și pentru că ne dorim să îl transformăm într-un eveniment de tradiție, pentru a putea cuantifica dimensiunea acestuia din punctul de vedere al tabloului de joc, al premiilor și al duratei dorim să aflăm disponibilitatea și interesul dumneavoastră de a participa la acest eveniment în perioada menționată, prin plata taxei de participare.

Taxa de participare*:

  • Medici specialist/primar – 150 Ron
  • Medic Stomatolog – 150 Ron
  • Farmacist – 150 Ron
  • Rezident – 100 Ron
  • Asistent medical/fiziokinetoterapeut/tehnician dentar – 50 Ron

*taxa de înscriere se va achita în contul Fundației Împreună pentru Educație și Sănătate a U.M.F. ”Carol Davila”. Sumele strânse vor fi utilizate pentru activități logistice, precum cele necesare pentru hidratare și pentru achiziționarea de mingi, dar și pentru organizarea unui dineu festiv și alcătuirea fondului de premiere.

📲 Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați: 

  • Adrian Neculai – 0764364538

Suntem conștienți de importanța unui stil de viață sănătos și activ, iar evenimente sportive precum Turneul de Tenis FIES de la Arenele BNR ne oferă ocazia de a promova aceste valori în rândul colegilor noștri și al pacienților pe care îi servim.

🪧 Vă mulțumim și vă rugăm să vă exprimați interesul de participare până la data de 05.09.2023 prin completarea următorului formular: 

Cu respect,

Echipa de Organizare a Turneului FIES – UMFCD

FUNDAȚIA ÎMPREUNĂ PENTRU EDUCAȚIE ȘI SĂNĂTATE (https://umfcd.ro/fundatia-impreuna-pentru-educatie-si-sanatate) înființată în 2020 are drept scop reprezentarea intereselor UNIVERSITĂȚII DE MEDICINĂ ȘI FARMACIE CAROL DAVILA prin inițierea și derularea de activități de promovare a imaginii acesteia, prin  sprijinirea, promovarea și dezvoltarea activităților academice, culturalștiințifice ale universității, a proiectelor educaționale de cercetare și responsabilitate socială a Universității, prin realizarea unui parteneriat public-privat  cu implicarea  absolvenților, a personalităților culturale, științifice și reprezentanților domeniului bio-medical, pentru și în vederea creșterii performanței.