Invitație pentru aplicații la premiile de excelență Romanian Healthcare Awards 2021

Cercetătorii din cadrul UMFCD sunt invitați să aplice la categoria „Proiectul de Cercetare al Anului” din cadrul Romanian Healthcare Awards 2021. Această categorie este dedicată universităților de medicină și farmacie din România și oferă câștigătorului trofeului, cu sprijinul partenerului Bristol Myers Squibb, un grant în valoare de 10.000 de euro, pentru cercetare științifică și inovație în medicină. Toți finaliștii categoriei vor primi din partea organizatorilor premiile de excelență Romanian Healthcare Awards 2021.

Universitățile pot aplica cu proiecte din următoarele zone și arii terapeutice: Oncologie, Hematologie, Hemato-oncologie, Neurologie, Probleme relevante sănătății publice sau specifice ariei oncologice, Inovație în tratamente medicale, Soluții pentru finanțare și acces la tratamente, Terapii specifice în lupta împotriva cancerului.

Termenul limită pentru aplicatii este 6 Octombrie 2021, iar pașii de aplicare sunt următorii:

Romanian Healthcare Awards este prima și cea mai amplă competiție din România, cu juriu internațional, dedicată sănătății. Cea de-a doua ediție are 7 categorii: “Medicul Anului”, “Echipa Medicală a Anului”, “Spitalul Anului”, “Proiectul de Cercetare al Anului”, “Inovația Medicală a Anului”, “Campania Medicală a Anului”, “Calitatea Serviciilor Medicale și Siguranța Pacientului”.

Va dorim succes!

Prorector Cercetare

Prof. Univ. Dr. Simona Ruță