Mini-conference with Matchmaking Event A4L_ACTIONS Thematic PERSONALIZED MEDICINE – 26-27 Octombrie – București

Stimați colegi,

Vă anunțăm că în cadrul proiectului A4L_ACTIONS se organizează o mini-Conferință tematică în perioada 26-27 Octombrie, 2023 având ca subiect MEDICINA PERSONALIZATĂ la care vor participa atât cercetători europeni ai universităților partenere cât și invitați de prestigiu internațional. De asemenea, în 26 Octombrie vom organiza și Trigger Event ce se referă la diseminarea realizărilor din cadrul proiectului în cadrul și în afara organizației noastre.

Astfel, prima zi a conferinței se va desfășura la Palatul Parlamentului pentru a beneficia de o mai bună derulare a Trigger Event, de posibilitatea participanților proiectului de a participa și la evenimentele Congresului precum și de facilitățile oferite de amplasarea evenimentului în această clădire.

A doua zi de prezentare a lucrărilor din cadrul acestei mini-conferințe va avea loc la Sala de Consiliu a Facultății de Medicină.

Mini-conferința tematică Alliance4Life are ca scop împărtășirea ideilor de cercetare instituționale și la crearea oportunității de matchmaking cu industria farma și medtech. Cadrele didactice și participanții la conferință sunt alcătuite din lideri în domeniul cercetării dezvoltării și inovării în medicină. Subiectele evenimentului vor include teme, cercetări de natură genetică, epigenetică și mecanismele fiziologice ale bolilor prin abordări preclinice și clinice, precum și adaptarea noilor cunoștințe dobândite în procesul de diagnosticare și terapie.

Vă așteptăm cu drag,

Echipa UMFCD din cadrul proiectului Alliance for Life Actions