Oportunitate de inscriere la Scoala europeana de vara GoodBrother

Stimați membri ai comunității UMFCD,

În perioada 13-16 iunie 2023, Acțiunea COST GoodBrother va organiza la București cea de-a doua Școală europeană de vară, destinată profesioniștilor, doctoranzilor și tinerilor cercetători din cele 43 de țări participante în cadrul rețelei (CA19121 – Network on Privacy-Aware Audio- and Video-Based Applications for Active and Assisted Living).

Programul COST (Cooperare europeană în domeniul cercetării științifice și tehnice) este un element fundamental al Spațiului European de Cercetare (ERA), care își propune să faciliteze progrese științifice inovatoare, contribuind astfel la consolidarea capacităților de cercetare și inovare din Europa (https://www.cost.eu/).

 

Școala europeană de vară se va desfășura în limba engleză și va fi găzduită de Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” București, Sala de Consiliu, Bd. Eroii Sanitari nr. 8.

 

Evenimentul este organizat de Acțiunea COST GoodBrother, în parteneriat cu Fundația Ana Aslan Internațional, Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” București, Centrul de Inovație și e-Health al UMFCD, Universitatea Politehnica București, Universitatea Transilvania Brașov și Universitatea Politehnica Timișoara și va avea ca lectori cadre universitare din Austria, Cipru, Italia, Macedonia de Nord, România și Spania.

Școala europeană de vară GoodBrother este un eveniment multidisciplinar deschis profesioniștilor, doctoranzilor și tinerilor cercetători din diferite domenii (informatică, inginerie, sănătate, drept, sociologie).

Participarea la eveniment este gratuită, fără acordarea de finanțare suplimentară din partea organizatorilor. Numărul de locuri în sală este limitat, cei interesați fiind rugați să se înscrie accesând acest link https://forms.gle/qzKQT1vb5QxUTrgK9 până la data de 1 iunie, 2023.

Anunt școala de vară

AGENDĂ

Vă așteptăm să participați la acest eveniment de excelență !

Echipa COST GoodBrother