SEED FUND – Primul apel pentru proiecte științifice colaborative finanțate din proiectul Alliance4life – Depunerea propunerii de proiect

Dragi colegi,

UMFCD, în cadrul Programului Horizon, este partener în Proiectul Alliance for Life_A4L la care participă un număr de 12 universități și instituții de cercetare de prestigiu al țărilor Sud – Est Europene.

Descrierea acestuia și activitățile pe care le derulăm le găsiți:

Una dintre acțiunile SEED FUND constă în încurajarea colaborării științifice între instituțiile membre Alliance for Life_A4L pentru a dezvolta idei științifice care provin din regiunea ECE și pentru a iniția consorții și propuneri de proiecte care vor fi transmise ulterior către Horizon Europe sau alte scheme internaționale de granturi.

SEED FUND își propune să susțină proiecte de cercetare colaborativă pe termen scurt formate din cel puțin trei instituții partenere Alliance4Life și, care pot forma un consorțiu preliminar pentru viitoare cereri de granturi internaționale.

Sprijinul financiar va fi oferit doar beneficiarilor proiectului A4L_ACTIONS, partenerii industriali participanți nu pot fi finanțați.

Termenul limită pentru depunerea propunerilor este 30 Noiembrie 2022.

Limita financiară este de 10.000 – 15.000 EUR per proiect pentru o perioadă de maximum 1 an.

Textul integral al Apelului, formularul de cerere și materialele conexe le găsiți la următorul link:

https://alliance4life.ceitec.cz/news/seed-fund/

Vă mulțumim!