Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Expoziția Facultăților UMFCD – 13.05.2023

13 mai 2023

Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, prin Direcția Antreprenoriat Studențesc, Alumni, Activități Studențești, Proiecte și Programe, în parteneriat cu Asociațiile Studențești (SSMB, LSMDB, SSFB, FMAM), organizează cea de-a doua ediție a evenimentului „Expoziția Facultăților UMFCD”, în format online, în data de 13.05.2023, începând cu ora 12:00. Evenimentul este dedicat elevilor din ciclul liceal din întreaga țară.

Studenții reprezentanți ai fiecărei facultăți din cadrul universității vor fi gazdele întâlnirii și vor transmite tinerelor generații o parte din experiența lor academică, invitând participanții la un dialog deschis. Astfel, vor fi prezentate informații cu privire la specificul fiecărui program de studiu, modalitatea de admitere, oferta educațională, oportunitățile de implicare a viitorilor studenți în acțiuni de voluntariat, participarea la Congresele Studențești și programe de schimburi internaționale.

❗Pentru participare la eveniment, vă rugăm să completați, până la data de 11 Mai 2023, formularul atașat –  https://docs.google.com/forms/d/1MHdKksPMR1IhYDTCKv5tQv-mT9QFietUZnEHzH2qYYU/edit

Detalii

Dată:
13 mai 2023
Categorie Eveniment:

Loc de desfășurare

Online

Organizatori

Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din București
Direcția Antreprenoriat Studențesc, Alumni, Activități Studențești, Proiecte și Programe
Societatea Studenților în Medicină din București (SSMB)
Liga Studenților la Medicină Dentară București
SSFB – Societatea Studenţilor în Farmacie Bucureşti
TOP