Simularea Examenului de Admitere

Simularea Examenului de Admitere 2024 SSMB

Universitatea de Medicina╠ć s╠Ži Farmacie ÔÇ×Carol DavilaÔÇŁ din Bucures╠Žti, prin Direct╠Žia Antreprenoriat Student╠Žesc, Alumni, Activita╠ćt╠Ži Student╠Žes╠Žti, Proiecte s╠Ži Programe, i╠én parteneriat cu Societatea Student╠Žilor i╠én Medicina╠ć din Bucures╠Žti, organizeaza╠ć cea de-a XV-a edit╠Žie a Simula╠ćrii Examenului de Admitere la Medicina╠ć, i╠én data de 25 mai 2024.

Timpul se scurge, iar cu fiecare secunda╠ć suntet╠Ži mai aproape de unul dintre cele mai definitorii momente ale carierei voastre: Examenul de Admitere. I╠ént╠Želegem ca╠ét de solicitanta╠ć poate fi aceasta╠ć perioada╠ć, dar s╠Ži cu ce bagaj emot╠Žional vine la pachet. De aceea,┬áanunt╠Ža╠ćm oficial deschiderea i╠énscrierilor pentru cea de-a XV-a edit╠Žie a Simula╠ćrii Examenului de Admitere!

Un examen reus╠Žit nu i╠énseamna╠ć doar un nivel ridicat al cunos╠Žtint╠Želor, ci s╠Ži sta╠ćpa╠énirea cu succes a emot╠Žiilor, i╠éncadrarea eficienta╠ć i╠én timp s╠Ži un mod de lucru organizat, as╠Ža ca╠ć va╠ć as╠Žtepta╠ćm sa╠ć participat╠Ži la Simulare, unde condit╠Žiile de testare sunt i╠éntocmai celor de la Examenul de Admitere!

Examenul se va desfa╠ćs╠Žura i╠én diferite locat╠Žii din Bucures╠Žti, care vor fi anunt╠Žate ulterior, iar pentru a participa va╠ć ruga╠ćm sa╠ć urmat╠Ži pas╠Žii de mai jos:

Creeaza╠ć cont pe site-ul oficial al Simula╠ćrii, https://ssmb.ro/simulare!

Fii primul ce are curajul sa╠ć spuna╠ć DA┬áprovoca╠ćrii noastre s╠Ži i╠énscrie-te la Simulare pa╠éna╠ć la data┬á2 MAI, ORA 23:59!

Suntet╠Ži prega╠ćtit╠Ži sa╠ć i╠éncepet╠Ži o noua╠ć etapa╠ć a viet╠Žii? Transformat╠Ži-va╠ć visul i╠én realitate s╠Ži #HaiLaSimulare

Simularea Examenului de Admitere 2024 LSMDB

Universitatea de Medicina╠ć s╠Ži Farmacie ÔÇ×Carol DavilaÔÇŁ din Bucures╠Žti, i╠én parteneriat cu┬áLiga Student╠Žilor la Medicina╠ć Dentara╠ć Bucures╠Žti, organizeaza╠ć, cu sprijinul Direct╠Žiei Antreprenoriat Student╠Žesc, Alumni, Activita╠ćt╠Ži Student╠Žes╠Žti, Proiecte s╠Ži Programe,┬áÔÇ×Simularea Examenului de Admitere la Facultatea de StomatologieÔÇŁ, i╠én data de┬á19 Mai 2024, i╠én mai multe locat╠Žii din Bucures╠Žti care vor fi anunt╠Žate ulterior pe pagina oficiala╠ć.

Simularea Examenului de Admitere┬áreprezinta╠ć un pas esent╠Žial pentru prega╠ćtirea elevilor de clasele a XI-a s╠Ži a XII-a care i╠és╠Ži doresc o cariera╠ć i╠én domeniul Stomatologiei. Aces╠Žtia au ocazia sa╠ć-s╠Ži evalueze cunos╠Žtint╠Žele, sa╠ć identifice capitolele, care au nevoie de i╠émbuna╠ćta╠ćt╠Žire s╠Ži sa╠ć-s╠Ži dezvolte tehnici eficiente de gestionare a timpului. Mai mult deca╠ét ata╠ét, experient╠Ža acumulata╠ć poate contribui la reducerea anxieta╠ćt╠Žii s╠Ži la cres╠Žterea i╠éncrederii i╠én sine, aspecte importante pentru obt╠Žinerea unui rezultat perfect!

Astfel, Simularea Examenului de Admitere devine un instrument esent╠Žial s╠Ži important i╠én prega╠ćtirea orica╠ćrui aspirant pentru Facultatea de Stomatologie, ajuta╠éndu-i sa╠ć se apropie cu pas╠Ži repezi s╠Ži siguri de visul lor profesional.

Pentru înscrieri: https://simulare.lsmdb.ro/

Simularea Examenului de Admitere 2024 SSFB

Universitatea de Medicina╠ć s╠Ži Farmacie ÔÇ×Carol DavilaÔÇŁ din Bucures╠Žti , prin Direct╠Žia Antreprenoriat Student╠Žesc, Alumni, Activita╠ćt╠Ži Student╠Žes╠Žti, Proiecte s╠Ži Programe, i╠én parteneriat cu Societatea Student╠Žilor i╠én Farmacie Bucures╠Žti, va desfa╠ćs╠Žura i╠én data de 19 Mai 2024, i╠én incinta Faculta╠ćt╠Žii de Farmacie din Bucures╠Žti, a XIII-a edit╠Žie a proiectului ÔÇ×Simularea Examenului de AdmitereÔÇŁ.
Scopul proiectului este de a ajuta elevii din clasele: a XI-a s╠Ži a XII-a, sa╠ć se familiarizeze cu modul de desfa╠ćs╠Žurare al Examenului de Admitere┬á┬ála Facultatea de Farmacie s╠Ži cu gradul de dificultate al i╠éntreba╠ćrilor, testa╠éndu-s╠Ži, astfel, nivelul de prega╠ćtire doba╠éndit pa╠éna╠ć i╠én acel moment.

Scopul proiectului este de a ajuta elevii din clasele: a XI-a și a XII-a, să se familiarizeze cu modul de desfășurare al Examenului de Admitere  la Facultatea de Farmacie și cu gradul de dificultate al întrebărilor, testându-și, astfel, nivelul de pregătire dobândit până în acel moment.

Înscrierea se realizează până la data de prin completarea formularului:
Pentru mai multe informa╚Ťii legate despre activitatea Societ─â╚Ťii ╚Öi despre rezultatele ob╚Ťinute, pute╚Ťi accesa paginile de socializare:
Mult succes tuturor!
TOP