Simularea examenului de admitere SSMB

Ediția a 9-a a Simulării Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină se va desfășura în data de 19 mai 2018. Participanții vor avea ocazia de a-și testa cunoștințele acumulate până în acel moment, cât și de a experimenta condițiile pe care le vor întâlni în ziua admiterii.

Dat fiind profesionalismul de care dă dovadă echipa de organizare, an dupa an, simularea corespunde standardelor de desfașurare ale admiterii oficiale, începând cu numărul mare de participanți înscriși, până la subiecte, modul de corectare și de afișare a rezultatelor. În plus, voluntarii entuziaști vă vor aștepta cu tururi ale facultății, târguri de prezentare și alte activități surpriză!

Mai multe detalii și înscrieri se fac pe website-ul: www.ssmb.ro/simulare

Simularea examenului de admitere SSFB

Dragi elevi și viitori studenți,

A venit momentul să vă evaluați cunoștințele dobândite până acum. În sprijinul vostru, Societatea Studenților în Farmacie București organizează, în fiecare an, Simularea Examenului de Admitere, care are ca principal obiectiv crearea unei sesiuni de examen în aceleași condiții ca Examenul de Admitere.

Pentru ca ne propunem o acomodare a elevilor și cu sălile de examen, Simularea se va susține la Facultatea de Farmacie (Strz. Traian Vuia nr. 6, sector 2, București).

Mai multe detalii despre modul cum vă puteți înscrie și formularul de înscriere găsiți pe website-ul: http://www.ssfbucuresti.ro/simularea-examenului-de-admitere/

Pentru orice alte detalii sau nelămuriri, ne puteți contacta pe adresa de email simularefarmacie@gmail.com.

Love is about chemistry so is pharmacy!

TOP
X