De ce sa alegi UMFCD?

Student la UMFCD Bucuresti

Vrei sa devii medic de-adevaratelea? Cu halat si parafa? Sa vindeci, sa salvezi, sa ai satisfactia meseriei bine practicate? Vrei sa lucrezi in cele mai renumite spitale din Romania sau din lume? Si printre cei mai apreciati medici? Daca raspunsul este afirmativ, atunci nu mai sta pe ganduri!

UMF "Carol Davila" (UMFCD) este universitatea care isi deschide portile pentru tine!

UMFCD este prima universitate de medicina si farmacie din Romania care se bucura astazi de un binemeritat prestigiu si recunoastere in mediul academic national si international, un adevarat leader al educatiei medicale romanesti.

La 160 de ani de existenta, obiectivul fundamental al UMF "Carol Davila" il constituie continuarea eforturilor de transformare a institutiei intr-o universitate de elita pe plan mondial, una din primele 500 de universitati ale lumii.

Rectorul Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila", Prof. Univ. Dr. Viorel Jinga, propune un invatamant de calitate concentrat pe student, o imbunatatire continua a procesului de educatie prin metode moderne de predare, relatii didactice corecte cu studentii, incurajand initiativa, creativitatea, dialogul si implicarea efectiva si activa a studentilor in procesul instructiv-educativ teoretic si practic.

Tururi ale Facultatii de Medicina

Pentru a vizita Facultatea de Medicină Generală, din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie, trimiteţi un mail pe adresa scoala.altfel.umfcd@gmail.com, care să cuprindă următoarele:

  •  Ziua şi ora vizitei
  • Numărul de partcipanţi
  • Date de contact – Număr de telefon mobil, pentru a vă putea contacta în ziua turului

Menţionăm că în perioada 8 Ianuarie – 23 Februarie, respectiv 1 Iunie – 15 Iunie nu putem programa tururi.

TOP