Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Simularea Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină – 25.05.2024

25 mai

Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București 🏛️ , prin Direcția Antreprenoriat Studențesc, Alumni, Activități Studențești, Proiecte și Programe, în parteneriat cu Societatea Studenților în Medicină din București, organizează cea de-a XV-a ediție a Simulării Examenului de Admitere la Medicină, în data de 25 mai 2024.

Timpul se scurge, iar cu fiecare secundă sunteți mai aproape de unul dintre cele mai definitorii momente ale carierei voastre: Examenul de Admitere. Înțelegem cât de solicitantă poate fi această perioadă, dar și cu ce bagaj emoțional vine la pachet. De aceea, anunțăm oficial deschiderea înscrierilor pentru cea de-a XV-a ediție a Simulării Examenului de Admitere!

📝 Un examen reușit nu înseamnă doar un nivel ridicat al cunoștințelor, ci și stăpânirea cu succes a emoțiilor, încadrarea eficientă în timp și un mod de lucru organizat, așa că vă așteptăm să participați la Simulare, unde condițiile de testare sunt întocmai celor de la Examenul de Admitere!

🧑‍💻 Examenul se va desfășura în diferite locații din București, care vor fi anunțate ulterior, iar pentru a participa vă rugăm să urmați pașii de mai jos:

🟢 Creează cont pe site-ul oficial al Simulării, https://ssmb.ro/simulare !

❗️Fii primul ce are curajul să spună DA provocării noastre și înscrie-te la Simulare până la data 2 MAI, ORA 23:59!

🌟 Sunteți pregătiți să începeți o nouă etapă a vieții? Transformați-vă visul în realitate și #HaiLaSimulare

Detalii

Dată:
25 mai
Categorie Eveniment:

Organizatori

Societatea Studenților în Medicină din București (SSMB)
UMFCD

Loc de desfășurare

Bucuresti
Bucuresti, România + Hartă Google
TOP