Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Winter Dental Project

20 februarie - 28 februarie

Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, prin Direcția Antreprenoriat Studențesc, Alumni, Activități Studențești, Proiecte și Programe, în parteneriat cu Liga Studenților la Medicină Dentară București, organizează în perioada 20-27 Februarie 2022 tabăra de formare profesională „Winter Dental Project” ❄️

Proiectul „Winter Dental Project”, aflat la a XVII-a ediție, are ca obiectiv formarea profesională a studenților și a tinerilor absolvenți ai Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București. Prin acest proiect participanții își vor consolida noțiunile teoretice în domeniul stomatologic, implementând totodată o serie de abilități complementare profesiei de medic dentist, precum: Leadership, Time Management, Teamwork👥

⏭️Tabăra este dedicată studenților la medicină dentară din anii I-VI și tinerilor medici din România și Republica Moldova.

Pentru această ediție sunt disponibile 40 de locuri. Depunerea dosarului se poate face până la data de 10 Ianuarie 2022.

Informațiile suplimentare privind înscrierea se pot găsi prin accesarea următorului link:

https://www.facebook.com/events/440161910917298/

#umfcd #lsmdb #WDP


Comunicat Post-Eveniment Winter Dental Project

În perioada 20-27 Februarie Liga Studenților la Medicină Dentară București, în colaborare cu Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din București, a organizat proiectul „Winter Dental Project” 2022❄️.

Proiectul, aflat la a XVII-a ediție a implicat organizarea de workshop-uri, conferințe, și activități destinate studenților de la Facultatea de Medicină Dentară.

Am reușit să desfășurăm un workshop iTOP pentru a pune bazele profilaxiei dentare🦷 prin tehnica TouchToTeach, dar și „Izolarea cu Digă”- unul dintre workshop-urile preferate ale studenților datorită părții practice unde aceștia au învățat tehnicile de aplicare a foliei de digă.

Activitatea „Join the Revolution” 🎉, coordonată de Florin Froimovici, a fost organizată în colaborare Laboratorul de printare 3D în scopul testării creativității participanților.

Am încheiat programul științific cu Dr. Cristina Rizea. Prezentarea „Cum obții jobul?”❓ a oferit studenților informații utile despre cum ar trebui să se prezinte la un interviu de angajare în domeniul medical. 🥼

Vă așteptăm la ediția de vară🌞 a Dental Project cu forțe proaspete și activități la fel de interesante!

Detalii

Începe:
20 februarie
Se termină:
28 februarie
Eveniment Category:
Etichete Eveniment:
, ,

Organizatori

Direcția Antreprenoriat Studențesc, Alumni, Activități Studențești, Proiecte și Programe
Liga Studenților la Medicină Dentară, în colaborare cu Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București

Loc de desfășurare

Predeal
România + Hartă Google
TOP