In Memoriam Prof. Univ. Tiberiu Spircu

Cu profund regret,

Colectivul disciplinei de Informatică Medicală și Biostatistică a UMF Carol Davila anunță plecarea dintre noi a profesorului universitar Tiberiu Spircu, deschizător de drumuri și întemeietorul disciplinei de informatică medicală din universitatea noastră. Un matematician printre medici, a pus piatra de temelie la multe aplicații și device-uri pe care le folosim acum în diverse domenii medicale.

Ne exprimăm condoleanțele noastre familiei îndurerate a celui care a fost un om respectat și un profesionist de excepție, un coleg minunat, plin de înțelegere față de cei din jur.

Depunerea corpului neînsuflețit se va face astăzi 07.02.2022 la capela Spitalului Universitar de Urgență București, Splaiul independentei nr 169. Slujba de înhumare este in data de 08.02.2022 la ora 12 la biserica din incinta spitalului S.U.U.B. urmată de înmormântare la Cimitirul “Pantelimon 2” din București, bulevardul Biruinței nr.69F.

Dumnezeu a pus capăt prematur unui drum presărat cu bunătate, dăruire și profesionalism. Ne vom aminti mereu cu drag de dânsul!

Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace!