Legitimația studenților UMFCD se schimbă!

Legitimația studenților UMFCD se modernizează!

Începand chiar din acest an academic, legitimațiile studenților UMFCD vor face parte din cadrul programului ISIC (International Student Identity Card). 

Astfel, noile legitimații UMFCD se vor bucura de recunoaștere la nivel global (în peste 130 de țări), vor face parte dintr-un proiect UNESCO și vor oferi studenților acces la o super rețea de reduceri și beneficii atât în țară cât și în străinătate.

Studenții vor putea să facă economii considerabile. Cu legitimația ISIC-UMFCD un student poate economisi chiar și peste 7.000 RON / an academic.

Încă un aspect special este că legitimațiile vor avea un vizual unic și dedicat universității noastre. Legitimațiile cu acest vizual vor fi emise numai pentru studenții UMFCD.

Un alt avantaj oferit de legitimațiile UMFCD-ISIC este acela că, începând cu anul academic viitor, vor conține și elementele noului proiect al Instituțiilor Europene denumit European Student Card.

Astfel, legitimația UMFCD-ISIC va avea mai multe funcționalități și le va fi de ajutor studenților în toate activitățile lor, nemaifiind nevoie să existe câte o legitimație în parte pentru fiecare dintre activități.

Toate informațiile despre legitimația UMFCD-ISIC puteți găsi aici: https://umfcd.isic.ro

Cât trebuie să plătesc în calitate de student UMFCD pentru a obține legitimația? – Legitimațiile se obțin în mod gratuit! Studenții nu trebuie să plătească nimic.  

Cum pot să intru în posesia legitimației? –  În perioada următoare, toate legitimațiile vor ajunge în mod fizic la secretariatele facultăților din UMFCD de unde vor putea fi ridicate de studenți. De asemenea, după ridicare legitimația va putea fi folosită și în format digital prin aplicația de mobil ISIC.

MAI MULTE INFORMAȚII LEGATE DE PERIOADA DE ELIBERARE A LEGITIMAȚIILOR VEȚI PRIMI ÎN CURÂND PE MAIL.