UMFCD a devenit partener al rețelei Crowdhelix, o platformă Pan-Europeană Open Innovation

UMFCD este partener al rețelei Crowdhelix (CHX), o platformă pan-Europeană Open Innovation care facilitează colaborarea între organizații de cercetare, de învățământ superior și industrie, în vederea construirii de consorții pentru competițiile din cadrul programului UE, Horizon Europe. Platforma are 575 de organizații membre din 53 țări și este prezentă în toate statele membre ale UE.

Rețeaua CHX este structurată în jurul unor clustere tehnologice virtuale denumite Helix-uri. În prezent, există 28 de Helix-uri live, în diferite domenii (inclusiv Sănătate, COVID19, Digital). Rețeaua găzduiește în fiecare an evenimente de colaborare concentrate pentru fiecare cluster/Helix, pentru a conecta organizațiile din Europa. În plus, Crowdhelix are și propriul instrument tehnologic, Crowdhelix Open Innovation, prin care organizațiile care își realizează un profil, cu expertiza și capacitățile disponibile, într-un anumit domeniu cluster/Helix, găsesc corespondenți în cadrul platformei. Ulterior, echipa Crowdhelix ajută la facilitarea comunicării, astfel încât să fie inițiate și dezvoltate colaborări.

Vă rugăm să accesați www.crowdhelix.com, și să vă înscrieți, folosind adresa de e-mail instituțională.

Pentru cei interesați, o sesiune de instruire generală despre utilizarea Crowdhelix este organizată în data de 19 Iulie 2022, Ora 12.

Pentru participare vă rugăm accesați:

https://www.eventbrite.co.uk/e/open-webinar-using-the-crowdhelix-open-innovation-platform-tickets-152712470109

Prof. Univ. Dr. Simona Ruță

Prorector cercetare științifică