„Gala Aniversară SSFB” – 15.12.2023

Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București 🏛 prin Direcția Antreprenoriat Studențesc, Alumni, Activități Studențești, Proiecte și Programe, în parteneriat cu Societatea Studenților în Farmacie București 💊 sărbătorește 32 de ani de mișcare studențească, în data de 15 Decembrie la Biblioteca Universității – Sala de Lectură Thoma Ionescu, în intervalul orar 18:00-22:00 .

Scopul activității este de a celebra realizările Societății, măsura în care îndeplinirea scopului, a viziunii și a misiunii SSFB au fost atinse și au reprezentat interesele studenților farmaciști 🧑🏼‍🔬.

✨ Programul evenimentului, va cuprinde momente artistice, discursuri motivaționale și prezentarea publicației – 📰 revista Pharma Student Nr.19.

📍 Pentru mai multe informații legate despre activitatea Societății și despre rezultatele obținute, puteți accesa paginile de socializare:

https://www.facebook.com/SSpHarmaBucuresti

https://instagram.com/sspharmabucuresti


 
Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București 🏛 prin Direcția Antreprenoriat Studențesc, Alumni, Activități Studențești, Proiecte și Programe, în parteneriat cu Societatea Studenților în Farmacie București 💊, a organizat „Gala Aniversară SSFB”.
 
Gala Aniversară a celor 32 de ani de activitate a fost desfășurată vineri, 15 Decembrie, alături de cadre didactice, asociațiile și federațiile studențești partenere, prieteni și sponsori. 
 
🎙️ Seara a început cu discursul susținut de Președintele Societății, invitând ulterior pe scenă Corul „Colindă, Farmacie! Dăruiește bucurie!” pentru a încânta publicul în perioada sărbătorilor cu un repertoriu ales de colinde.
 
📰 Apogeul serii a fost atins în momentul lansării celei de-a XIX-a ediții a Revistei pHarma Student, contopind uniform și elegant acest moment de prezentarea echipei SSFB.
 
👏🏼 Pe această cale, dorim să mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături în aceste momente magice.
 
#umfcd #SSFB