Twinnet – 11.04.2024-15.04.2024

Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București 🏛️, prin Direcția Antreprenoriat Studențesc, Alumni, Activități Studențești, Proiecte și Programe, în parteneriat cu Societatea Studenților în Farmacie București 💊, desfășoară în perioada  🗓️ 11-15 Aprilie 2024 o nouă ediție a proiectului internațional „Twinnet”.

Scopul proiectului este de a cunoaște atât învățământul și domeniul farmaceutic 🥼, cât și cultura locală printr-un schimb de experiență între două țări. În perioada 23-27 Martie 2024, studenți ai Facultății de Farmacie din Split, Croația 🇭🇷, au găzduit 10 studenți bucureșteni și le-au fost alături pe întreaga perioadă a schimbului de experiență.

Acestea fiind spuse, este rândul studenților bucureșteni să primească 10 studenți din Croația și să le fie alături pentru întreaga experiență culturală 💫, educațională și socială prevăzută cu un workshop de dermatologie 🧬, vizite ale obiectivelor turistice 🌆 și alte activități🎲.

Pentru mai multe informații legate despre activitatea Societății și despre rezultatele obținute, puteți accesa paginile de socializare, https://www.facebook.com/SSpHarmaBucuresti și https://instagram.com/sspharmabucuresti.

🧾Postarea de astăzi, marchează oficial sfârșitul⌛ evenimentului „Twinnet”🏙️, un program drag studenților farmaciști🥼, prin intermediul căruia au legat prietenii și au descoperit învățământul farmaceutic din perspectiva unei alte țări.

În perioada 🗓️11-15 aprilie 2024, studenții români s-au bucurat de vizita studenților croați, dorind să împărtășească unele dintre cele mai frumoase momente:

După un zbor lung✈️, ziua de joi s-a încheiat cu o seară de socializare alături de colegii din Croația. ✨

Ziua de vineri s-a desfășurat prin prezența la un workshop în laboratorul de dermato-cosmetică în care au fost preparate diferite creme hidratante. La finalul workshopului a fost organizată o plimbare pe Calea Victoriei și admirarea Palatului Parlamentului🏛️ și a frumoaselor fântâni ⛲din Piața Unirii.

În a treia zi, dorința de a descoperi Bucureștiul a fost completată de vizitarea Parcului Herăstrău, Arcului de Triumf, dar și a Muzeului Grigore Antipa🏦. Experienței curente i-a fost adaugată un workshop cu tematica “Soft Skills” marca EPSA, prin intermediul căruia studenții români și croați s-au apropiat.

Ziua de duminică și-a desfășurat activitatea în orașul Brașov🌄, astfel studenții croați au descoperit și mai mult din tradițiile românești🇷🇴.

Despărțirea a fost plină de emoție, studenții fiind bucuroși de experiențele și noile prietenii legate.

Vă invităm să ne urmăriți în continuare pentru mai multe evenimente și activități.🌟