Informatii studenti doctoranzi admisi 2015 -2016

ANUNT DEPUNERE CERERE DE PRELUNGIRE (.pdf)


ANUNT - Chestionar de evaluare generala a programului de pregatire doctorala (.pdf)

* completati si aduceti formularul la Secretariatul Scolii Doctorale


Sesiune de restante - MODULE

Va inform─âm ca ├«n luna septembrie se organizeaz─â urmatoarea sesiune de restan╚Ťe a modulelor, dup─â cum urmeaz─â:

  1. Biostatistică, 03.09.2018, Disciplina Informatică Medicală și Biostatistică;
  2. Pedagogie, 10.09.2018 de la 16-20:00, Facultatea de Farmacie, sala IV/7, sc. II, etaj 4;
  3. Legisla╚Ťie,11.09.2018 de la 16-20:00, Facultatea de Farmacie, sala IV/7, sc. II, etaj 4.;
  4. Bioetic─â, 19.09.2018, ora 9.30, INML;
  5. Biostatistic─â, Metode Statistice ├«n Analiza Datelor Experimentale (MSADE) se poate recupera ├«n perioada 12-20 septembrie 2018, zilnic ├«ntre orele 09-11, Laboratorul de Biofarmacie, demisol, Facultatea de Farmacie, str. Traian Vuia nr.6. Examenul va fi sus╚Ťinut ├«n perioada 21-23 septembrie 2018;
  6. Metodologie - 17 septembrie, ora 15.00, Sala Lazarescu, Facultatea de Farmacie (Submodulele 1 si 3) - 18 septembrie, ora 13.00, Sp. clinic Colentina, Amfiteatrul Pavilion E (Submodulul 2).

ANUNT TAXE STUDENTI -DOCTORANZI


ANUNT DOCTORANZI 2015/2016


ANUNT DOCTORANZI 2015/2016


S-A APROBAT SUSPENDAREA CALITATII DE STUDENT DOCTORAND PANA LA ACHITAREA RESTANTELOR FINACIARE A URMATORILOR STUDENTI ÔÇô DOCTORANZI

NOT─é INFORMARE DOCTORANZI

Doctoranzii care ╚Öi-au ├«ndeplinit obliga╚Ťiile de plat─â ╚Öi se reg─âsesc ├«n situa╚Ťia restant─â sunt obliga╚Ťi s─â transmit─â pe adresa de e-mail restantadoc@umfcd.ro dovada pl─â╚Ťii scanat─â, ├«mpreun─â cu Nume ÔÇô Prenume doctorand, CNP ╚Öi dac─â este cazul numele ╚Öi prenumele persoanei care a achitat ├«n numele doctorandului la banc─â ╚Öi care a omis s─â transmit─â CNP-ul doctorandului. Numai ├«n urma ├«ndeplinirii acestei condi╚Ťii, ace╚Ötia vor fi sco╚Öi din situa╚Ťia restan╚Ťierilor.

Direc╚Ťia Financiar-Contabil─â,

Ec. Geant─â Alexandru Bogdan

Anunt doctoranzi admisi in 2015

Va aducem la cunostinta ca, pentru incheierea primului ciclu de studii doctorale, doctoranzii admisi in 2015 vor sustine un examen care va consta in prezentarea unui Proiect de cercetare.

Comisiile vor fi formate din Conducatorul de doctorat ca Presedinte si doi membrii din catedra sau specialitate cu gradul didactic minim de conferentiar.

Proiectul de cercetare va fi realizat in domeniul de competenta al Conducatorului de doctorat si va fi intocmit in acord cu metodologia insusita in primul an de studii doctorale.

Doctoranzii admisi vor trece in ciclul II al studiilor doctorale,respectiv etapa de cercetare propriu-zisa si intocmirea tezei de doctorat.

Doctoranzii respinsi si absenti au posibilitatea de a repeta sustinerea Proiectului imbunatatit intr-un interval de 30 de zile,in fata aceleasi comisii.

Doctoranzii respinsi si dupa a doua sustinere a Proiectului nu vor putea accede la etapa de cercetare propriu-zisa a ciclului de studii doctorale si respectiv intocmirea tezei de doctorat, urmand a li se elibera o adeverinta care va atesta absolvirea ciclului de studii universitare avansate, desfasurat pe parcursul primului an de doctorat.

Examenul se va desfasura pana pe 15 noiembrie 2016, la catedra conducatorului de doctorat.

Anexam modelul de proces-verbal care va fi completat de comisie, semnat de membrii comisiei si adus la Rectorat UMFCD impreuna cu Proiectul de cercetare.

SESIUNEA A DOUA MODUL PEDAGOGIE

MODUL PEDAGOGIE

LEGISLATIA CERCETARII STIINTIFICE IN ROMANIA

Suport Curs

TEST DE EXAMEN

MODUL PEDAGOGIE

PERIOADA DE DESFASURARE

CONTINUT CURRICULAR

In atentia studentilor doctoranzi anul I, Cursurile si lucrarile practice din cadrul Modulului de biostatistica pentru studentii doctoranzi in specialitatile medicale si chirurgicale

METODOLOGIA CERCETARII STIINTIFICE SI MANAGEMENTUL PROIECTULUI DE CERCETARE

Modul obligatoriu 2015-2016

Modul pentru doctoranzi anul I

Etica cercetarii stiintifice

ANUNT INCEPERE MODUL

Taxa Anuala Doctorat

Taxa anuala, pentru doctoranzii admisi in anul universitar 2015, pentru forma de doctorat cu taxa, este de 10000 lei/an si poate fi platita în trei rate esalonate dupa cum urmeaza:

RATA I: 01-30 OCTOMBRIE 2015, 50% din taxa

RATA II: 01-28 FEBRUARIE 2015, 25% din taxa

RATA III: 01-31 MAI 2015, 25% din taxa

Taxa anuala se achita la casieria Rectoratului UMF ÔÇ×Carol DavilaÔÇŁ, Bucuresti, str. Dionisie Lupu, nr. 37, sector 2.

Chitanta 2 sau ordinul de plata se vor aduce la Secretariatul Scolii Doctorale pentru a fi anexat la dosar.

TOP