Înscrieri Turneul de Baschet 3×3 Cupa „Carol Davila”

Dragi studenți,

Sâmbătă 16 APRILIE, începând cu orele 10:00 se va desfășura turneul de baschet 3×3 Cupa „Carol Davila” la sala de sport Medicină.

După mult timp studenții UMF vor putea simți din nou gustul turneelor de baschet 3×3.

Vor fi câteva ore de baschet continuu cu participarea tuturor studenților (fete și băieți).
Cupa Carol Davila este un eveniment de traditie dedicat mediului academic medical, care este organizat de către Catedra de Educatie Fizică si Sport din cadrul U.M.F. „Carol Davila”. Turneul de baschet 3×3 este dedicat exclusiv studentilor din U.M.F. „Carol Davila” din toți anii de studiu, dar și absolvenților acestei universități.
 
Ediția 2022 a acestei competiții va avea loc în ziua de 16 Aprilie, în sala de sport UMF din Bulevardul Eroilor Sanitari, Nr. 9, București.

Înscrierile se fac între 4 Aprilie, Ora 15.00 și 14 Aprilie, online, prin intermediul platformei FIBA 3×3, al cărei modul de inscriere este inserat mai jos în această pagină.

Fiecare jucător trebuie să aibă cont pe https://play.fiba3x3.com/ 

O echipă poate conține minimum 3 și maximum 4 jucători. Toți jucătorii invitați în echipă trebuie să confirme prezența din contul personal, pentru ca echipa respectivă să fie validată pentru a participa la turneu.
 
Vă invităm în mijlocul nostru să ne bucurăm împreună de mișcarea sportivă care valorifică aptitudinile și talentele studenților, lucrul în echipă și competiția creativă,  promovând astfel un stil de viață sănătos.
 
Sportul este sănătate!