Școala SSMB – 6-8 Mai 2022

Societatea Studenților în Medicină din București, cu sprijinul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, organizează, în perioada 6-8 Mai 2022, cea de-a 13-a Ediție a Proiectului „Școala SSMB”.

Tema aleasă pentru acest an – „Hocus Pocus” – vă va transpune în lumea magică a voluntariatului.

Va fi un weekend plin de surprize, trainingurile și jocurile de teambuilding completându-se cu petreceri tematice.

În weekendul 6-8 Mai 2022, Societatea Studenților în Medicină din Bucureşti (SSMB), cu sprijinul Universității de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din București, a desfăşurat proiectul „Școala SSMB”. Acesta a fost organizat la Pensiunea „Dracula”, aflată în Comuna Arefu.

În cadrul proiectului au fost organizate workshop-uri şi training-uri pentru 120 de studenți ai Facultății de Medicină, abordând teme ce țin atât de dezvoltare personală, vorbitul în public şi abordarea conflictelor, precum şi teme de dezvoltare organizațională, vizând structura şi proiectele SSMB.

Proiectul a avut ca scop consolidarea spiritului de echipă şi eficientizarea colaborării între voluntarii SSMB, oferind acestora oportunitatea de a interacționa şi a se dezvolta într-un mediu informal.

Ediția din acest an a proiectului a urmărit tematica „Harry Potter”, participanții fiind împărțiți în mai multe echipe şi având ocazia de a-şi dezvolta abilitățile de colaborare în cadrul activităților sociale inspirate din celebra serie de cărți.