Acordare Titlu Doctor Honoris Causa Prof. Univ. Dr. Viorel Jinga

Vineri, 3 Iunie 2022, Universitatea de Medicină şi Farmacie din Craiova a sărbătorit ,,Zilele Universităţii” în Aula Magna. În alocuţiunea rostită cu acest prilej, Rectorul Universităţii, Prof. Univ. Dr. Dan Gheonea, a elogiat eforturile depuse de membrii universităţii în condiţii dificile şi a prezentat rezultatele de excepţie obţinute.

Cu această ocazie, prin acordarea înaltului titlu de Doctor Honoris Causa D-lui Prof. Univ. Dr. Viorel Jinga, Rectorul Universităţii de Medicină şi Farmacie ,,Carol Davila”, Universitatea din Craiova a câştigat un nou valoros membru.

Domnul Prof. Univ. Dr. Ion Rogoveanu, Preşedintele Senatului Universitar, a prezentat Laudatio, în care a reliefat dimensiunile personalităţii deosebite a Rectorului Universităţii de Medicină şi Farmacie ,,Carol Davila” şi a arătat că UMF Carol Davila a fost un model şi un sprijin constant pentru UMF Craiova.

În cuvântul său, Rectorul UMF Carol Davila, Prof. Univ. Dr. Viorel Jinga, a mulţumit pentru acordarea acestei onorante distincţii, a confirmat buna colaborare cu UMF Craiova şi a adresat sincere felicitări pentru evoluţia la nivel academic.