Summer Dental Project – 14-21 August 2022

❗ÎNSCRIERI DESCHISE PENTRU TABĂRA „SUMMER DENTAL PROJECT”❗

Ne bucurăm să anunțăm lansarea perioadei de înscriere pentru tabăra de formare profesională „Summer Dental Project”, organizată în perioada 14-21 August 2022, de Liga Studenților la Medicină Dentară București, cu sprijinul Universității de Medicină si Farmacie „Carol Davila” din București. ☀️

Proiectul „Summer Dental Project”, aflat la a V-a Ediție, are ca obiectiv formarea profesională a studenților din Anii 1-6 și a tinerilor absolvenți ai Facultății de Medicină Dentară din România și Republica Moldova.

Programul taberei propune participanților o săptămână plină de workshop-uri și prezentări din domeniul stomatologic, numeroase traininguri, concursuri și distracție în stațiunea Vama Veche.⛱️

Pentru această ediție sunt disponibile 40 de locuri. Înscrierile se pot face până la data de 6 Iulie 2022.

Informațiile suplimentare privind înscrierea se pot găsi prin accesarea următorului link:

https://facebook.com/events/s/summer-dental-project-editia-a/3157391291165569/

În perioada 14-21 August, în Vama Veche, a avut loc tabăra de formare profesională „Summer Dental Project”, organizată de Liga Studenților la Medicină Dentară București, cu sprijinul Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București, prin Direcția Antreprenoriat Studențesc, Alumni, Activități Studențești, Proiecte și Programe.

Cea de a V-a Ediție a acestui proiect a adunat 40 de participanți din mai multe centre universitare din țară: București, Iași, Oradea, Tg. Mureș, Craiova.

Aceștia au participat la workshop-uri și prezentări care au acoperit diferite specializări din domeniul stomatologiei, dar și informații privind carieră și viitor.

Dental Project continuă în luna februarie cu ediția de iarnă la care sunt în continuare așteptați studenți din toate centrele universitare, dar și tineri absolvenți ai Facultăților de Medicină Dentară din România și Republica Moldova.