Interdentis – 6-13 Noiembrie 2022

Liga Studenților la Medicină Dentară București, cu sprijinul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, prin Direcția Antreprenoriat Studențesc, Alumni, Activități Studențești, Proiecte și Programe, organizează, în perioada 6-13 Noiembrie, proiectul „InterDentis”.

✈️ InterDentis este un proiect în care studenţii din diferite colţuri ale ţării au ocazia de a experimenta o săptămână într-un oraş din România ales de ei şi inclus în acest proiect.

❓ Eşti curios cum arată viaţa unui student la Medicină Dentară în București? Vino alături de noi în experienţa InterDentis şi vei afla!

🔍 Dacă vrei să experimentezi atmosfera 📍bucureşteană, 🌳 parcurile şi 🏛 facultatea, te aşteptăm cu braţele deschise! Promitem că nu vei regreta şi vei pleca acasă cu amintiri de neuitat! 😄

Deadline înscriere: 17 Octombrie

Săptămâna 6-13 Noiembrie 2022 a fost dedicată proiectului Interdentis, un proiect organizat de Liga Studenților la Medicină Dentară București, cu sprijinul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, prin Direcția Antreprenoriat Studențesc, Alumni, Activități Studențești, Proiecte și Programe.
Studenţii de la stomatologie din toată ţara şi din Republica Moldova au ales centrul nostru universitar pentru o experiență culturală și academică.

Studenţii au avut ocazia să participe la cursurile şi stagiile facultăţii noastre, explorând cu adevărat viaţa unui student la Facultatea de 🦷 Stomatologie din Bucureşti. De asemenea, s-a pregătit o serie de activităţi extrem de interesante şi distractive pentru musafirii noştri, despre care putem spune cu siguranţă că vor mai vrea să revină la 📍București.

Noi ne-am bucurat de feedback-ul pozitiv al participanților și îi așteptăm și la viitoarele ediții!