Gala Studentului – 15 Decembrie 2022

Liga Studentilor la Medicină Dentară București, în parteneriat cu Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, prin Direcția Antreprenoriat Studențesc, Alumni, Activități Studențești, Proiecte și Programe, organizează, în data de 15 Decembrie 2022, evenimentul „Gala Studentului”.

Gala Studentului este un proiect organizat din dorința de a felicita studenții cu cele mai bune rezultate în Anul Universitar 2021-2022, dar și de a le mulțumi celor mai activi voluntari care au fost alături de echipa LSMDB pe parcursul anului, precum și sponsorilor care ne-au sprijinit la fiecare proiect și eveniment.

🗓 Când? Joi 15 Decembrie 2022

📍 Unde? Holul de onoare al Palatului Facultății de Medicină, Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București – Bvd. Eroii Sanitari, Nr. 8


O nouă ediție a proiectului Gala Studentului a ajuns la final.

Acesta a fost un eveniment prin care Liga Studenților la Medicină Dentară București, cu sprijinul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, și-a arătat aprecierea și respectul față de cadrele universitare și partenerii care le-au fost alături de-a lungul anului în proiectele marca LSMDB. De asemenea, s-a promovat performanța academică prin 🥇 premierea studenților cu cele mai bune rezultate din cadrul anului universitar 2021-2022.

Totodată, au fost premiați cei mai activi voluntari care contribuie semnificativ la succesul evenimentelor organizate.

Gala Studentului reprezintă un eveniment special pentru fiecare dintre noi, atât pentru cei din organizare, cât și pentru toți studenții invitați.

Vă felicităm pentru tot efortul depus și așteptăm cu interes următoarele ediții ale proiectului „Gala Studentului”!