Congresul Studențesc „DENT-X” – 27.03 – 02.04.2023

Liga Studenților la Medicină Dentară București organizează, cu sprijinul Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București, prin Direcția Antreprenoriat Studențesc, Alumni, Activități Studențești, Proiecte și Programe, Congresul Studențesc „DENT-X”, în perioada 27 Martie – 2 Aprilie 2023.

Congresul Studențesc „DENT-X” este o inițiativă a Ligii Studenților la Medicină Dentară București ce a luat naștere acum mulți ani, din dorința de a pregăti drumul studenților către o carieră de succes.

Astfel, dorim să luăm parte la dezvoltarea abilitaților practice ale studenților și să îi ajutăm să acumuleze cât mai multe informații despre cum evoluează totul în domeniul medical și care sunt noile tehnici de lucru din cabinetele stomatologice.

În fiecare an evoluăm și aducem în fața studenților unii din cei mai cunoscuți lectori din domeniul stomatologic, atât din țară cât și din străinătate. O parte importantă a evenimentului este reprezentată de numeroasele workshopuri din aproape toate specialitățile stomatologiei.