Înscrieri curs Studiile Clinice: de la interpretare la redactare – 24 Iunie 2023

Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București are plăcerea de a vă invita să participați sâmbătă, 24 Iunie, începând cu ora 09:30,

la cursul STUDIILE CLINICE: DE LA INTERPRETARE LA REDACTARE –

CURS PRACTIC PENTRU ÎNCEPĂTORI ȘI AVANSAȚI

Lectori:

Prof. Dr. Dragoș Vinereanu

Dr. Bogdan Pană

Cursul are obiectivul principal oferirea de informații pentru pregătirea medicilor în vederea înțelegerii unui studiu clinic, în special a limitelor pe care studiile le au din punct de vedere al interpretării clinice și statistice. Totodată, medicii vor primi informații privind elaborarea unui protocol de studiu și scrierea unui articol științific. În final, se vor discuta „tips and tricks” de cum să prezinți un caz clinic și cum să faci o prezentare științifică medicală. 

Cursul se va desfășura în Amfiteatrul “George Emil Palade” – Palatul Facultății de Medicină (UNIVERSITATEA DE MEDICINĂ ȘI FARMACIE “CAROL DAVILA” DIN BUCUREȘTI).

* Această invitație se adresează exclusiv profesioniștilor din domeniul sănătății.

** Menționăm că locurile disponibile în amfiteatru vor fi ocupate după principiul primul venit primul servit în baza înscrierii online realizată în prealabil.

Pentru a putea participa GRATUIT la eveniment vă invităm să vă înscrieţi online accesând butonul de mai jos!




Evenimentul este în curs de creditare la Colegiul Medicilor din România.

Înscrierea online nu garantează obținerea punctelor EMC. Acestea vor fi acordate numai pe baza prezenței fizice la curs.

Certificatul de participare se va elibera online, post-eveniment. În momentul în care acesta va fi disponibil pentru descărcare, veți primi o notificare pe adresa dumneavoastră de email completată în momentul înscrierii la curs.

Vă așteptăm cu drag la curs!