Cea de-a XI-a Ediție a Congresului Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” București – 26-28 Octombrie 2023

Cea de-a XI-a Ediție a Congresului Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” București se va desfășura în perioada 26-28 Octombrie 2023, în format FIZIC la Palatul Parlamentului, cu transmisie online pe platforma www.congresumf.ro .

Programul științific al Congresului UMFCD poate fi consultat pe: https://www.congresumf.ro/program/

Evenimentul este  creditat cu 18 credite Educație Medicală Continuă de Colegiul Medicilor din România, 24 ore de Educație Medicală Continuă de Colegiul Medicilor Stomatologi din România și 40 ore de educație Farmaceutică Continuă de Colegiul Farmaciștilor din România.

CEREMONIA DE DESCHIDERE, se desfășoară joi 26 Octombrie 2023, ora 18.00, în Sala Nicolae Iorga, Palatul Parlamentului.

Vineri 27 Octombrie 2023, ora 14.00, în Sala Nicolae Iorga, Palatul Parlamentului are loc CEREMONIA DE ACORDARE A TITLULUI DOCTOR HONORIS CAUSA pentru Andrew James Beynon (Olanda/Holland) și Mihnea Boștină (Noua Zeelandă /New Zeeland)

Posterele electronice vor avea o secţiune specială, dedicată, în cadrul programului acestei ediții şi vor putea fi consultate de către participanţi pe toată durata desfăşurării acestuia pe plasmele dedicate la Palatul Parlamentului.

La standul Editurii Universitare Carol Davila si la cel al Editurii Medicale vor avea loc mai multe lansări de carte https://www.congresumf.ro/lansari-de-carte/

Anul acesta, Congresul găzduiește și o miniconferință a proiectului Alliance4Life, dedicate medicinei personalizate, cu 15 invitați din străinătate. Toți participanții la Congres sunt bineveniți și la acest eveniment.

Programul se găsește pe https://www.congresumf.ro/miniconferinta/