Informatii studenti doctoranzi admisi 2019 - 2020

 

ANUNȚ

Edi╚Ťia 2020-2021 a Programului de Burse din partea Guvernului Francez (BGF)

A fost lansat noul program de Burse al Guvernului Francez (BGF) pentru Master și Doctorat în cotutelă 2020-2021.

Programul, dezvoltat de Ambasada Fran╚Ťei ╚Öi Institutul Francez din Rom├ónia, ├«nc─â din 1990, ofer─â tinerilor rom├óni oportunitatea de a studia ├«n Fran╚Ťa.

Termenul limită de trimitere a solicitărilor de burse este 2 martie 2020. Limba franceză nu este obligatorie, chiar dacă reprezintă un avantaj, în noul program existând oportunităţi de a urma o filieră si în limba engleză!

Toate informa╚Ťiile legate de criteriile de selec╚Ťie, cuantumul bursei ╚Öi documentele necesare pentru dosarul de candidatur─â sunt disponibile la adresa:

http://www.institutfrancais.ro/Bucuresti/text/88/NIVEAU_DOCTORAT/132


ANUNȚ

Studen╚Ťii-doctoranzi admi╚Öi ├«n sesiunea iulie 2019 sunt ruga╚Ťi s─â completeze ╚Öi s─â aduc─â la Secretariatul ╚ścolii Doctorale p├ón─â la data de 11.10.a.c. urm─âtoarele documente:

  • contractul de studii universitare de doctorat, completat ╚Öi semnat de c─âtre titular ╚Öi conduc─âtorul de doctorat, ├«n 3 ( trei) exemplare (CONTRACT);
  • planul individual al studiilor universitare de doctorat, ├«n 3 (trei) exemplare (PLAN);
    Not─â: se vor completa informa╚Ťiile de pe prima pagin─â ╚Öi se va semna at├ót de c─âtre conduc─âtorul de doctorat, c├«t ╚Öi de studentul doctorand;
  • o cerere pentru eliberarea legitima╚Ťiei de student pentru reducere / gratuitate la transport ├«nso╚Ťit─â de 2 (dou─â) fotografii 3/4 ╚Öi o copie dup─â C.I. - la cerere (nu este obligatoriu)

 

TOP