Competiția sportivă – UNIVERSIADA PESCARULUI – Ediția a V-a – 15-17 Septembrie 2023

Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București și Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București organizează în perioada 15 – 17 Septembrie 2023, pe Balta Lazăr din Alexandria, Competiția Sportivă – UNIVERSIADA PESCARULUI – Ediția V, eveniment dedicat cadrelor didactice universitare și studenților.

De la bun inceput, scopul organizării acestei competiții sportive, devenită deja tradiție, a fost acela de a oferi cadrelor didactice din cele două universități partenere, nu numai o partidă reușită de pescuit, ci și de a petrece o zi deosebită și plină de liniște în natură, într-un loc curat, amenajat și întreținut alături de prieteni, respectiv familie, pe unul dintre cele 20 de standuri amenajate.

Precizăm că numărul locurilor este limitat la 20 de participanți/10 echipe/Universitate.

La finalul înscrierilor primilor 20 de participanți formularul de înscriere se va închide automat.

Competiția nu necesită taxă de înscriere sau alte taxe de participare.

Tip pescuit: Plantat în sistem C&R

DETALII CONCURS

Concursul începe Vineri, 15 Septembrie la ora 16:00 și se termină Duminică, 17 Septembrie la ora 12:00 (dacă o echipă este în drill, se mai acordă 15 minute pentru scoaterea peștelui).

Prezența pe baltă se face Vineri, 15 Septembrie la ora 16:00.

Ora 17.00 tragerea la sorți a standurilor. Dacă o echipă nu este prezentă până la ora precizată, plus un timp de așteptare rezonabil (sfertul academic), în locul ei va extrage unul dintre arbitri. Startul concursului de pescuit este Sâmbată la ora 7:00.

NOTĂ

Din partea Organizatorilor puteți beneficia GRATUIT de următoarele:

Balta Lazăr în totalitatea sa: 20 pontoane pentru desfășurarea activităților de pescuit, cazare pentru 2 nopți, saltele de recepție a peștilor, foișor pentru festivități

Cina în data de 15 Septembrie, ora 18:00

Prânz în data de 16 Septembrie, ora 12:00