Participarea Prof. Univ. Dr. Viorel Jinga, Rectorul Universităţii de Medicină şi Farmacie ,,Carol Davila” din Bucureşti la Târgul Locurilor de Muncă şi de Orientare în Carieră, din Oradea

La invitaţia Dlui Senator Prof. Univ. Dr. Florian Bodog şi a Dlui Békési Csaba, Director Executiv AJOFM BIHOR, Dl Prof. Univ. Dr. Viorel Jinga, Rectorul Universităţii de Medicină şi Farmacie ,,Carol Davila”, a vizitat, cu ocazia prezenţei în Oradea, ,,TÂRGUL LOCURILOR DE MUNCĂ ŞI DE ORIENTARE ÎN CARIERĂ”, cel mai mare eveniment de acest tip din România, aflat la cea de a treia ediţie. La această ediţie a târgului, au fost prezenţi peste 100 de expozanţi, din care 64 companii, 7 furnizori de formare profesională, asociaţii şi ONG-uri, 5 instituţii publice, 4 universităţi, respectiv 20 de şcoli şi licee. Companiile prezente au oferit peste 1700 de locuri de muncă, din care peste 200 pentru persoane cu studii superioare.


În cadrul acestui eveniment, consorţiul ,,CAMPUS Oradea” a organizat sesiuni de informare pentru tinerii din judeţul Bihor, pentru promovarea învăţământului dual.

În cadrul târgului, pe lângă activitatea de orientare şi de bursă, tinerii au putut participa la workshop-uri cu diferite teme din domeniul ocupării forţei de muncă şi, nu în ultimul rând, la testări autorizate pentru evaluarea şi orientarea lor în carieră, respectiv pentru corelarea profilului ocupaţional cu interesele, personalitatea şi valorile lor personale.Atât expozanţii, cât şi studenţii şi profesorii participanţi, dar mai ales sutele de elevi, au salutat cu entuziasm prezenţa rectorului celei mai mari Universităţi de Medicină şi Farmacie din România.